Avtoline d.o.o. Storitve

Naslednje storitve najdete v podjetju Avtoline d.o.o., vaši strokovni poslovalnici v neposredni bližini.

Naše znamke in Storitve
na tej lokaciji

  • ŠKODA
    • Prodaja
    • Servis
Redni servis

Redni servis

Redno opravljajte redni servis svojega vozila! Podaljšajte življenjsko dobo avtomobila, zagotovite si garancijo, zmanjšajte stroške morebitnih popravil in poskrbite za svojo varnost na cesti!

Preventivni pregled

Preventivni pregled

Opravite preventivni pregled svojega vozila po sedmih točkah in poskrbite, da vas na cesti nič ne preseneti!

Diagnostika

Diagnostika

Preverite, kaj je narobe z vašim avtomobilom! Pregledali bomo stanje elektronskih sistemov, identificirali napake, predlagali servisne ukrepe in vam svetovali.

Cenitve in popravila škod

Cenitve in popravila škod

V primeru poškodbe ali nesreče vse neprijetne postopke uredimo namesto vas! Opravimo prijavo škodnega primera, cenitev poškodovanega vozila, popravilo škode ter poskrbimo za poplačilo škode s strani zavarovalnice.

Kleparstvo in ličarstvo

Kleparstvo in ličarstvo

V primeru nesreče, poškodbe zaradi toče ali trka ob oviro opravimo kleparska in ličarska dela. Z visoko profesionalnimi storitvami poskrbimo za popoln izgled vašega avtomobila. 

Avtooptika

Avtooptika

V primeru, da prepoznate slabšo vodljivost vozila, opravite avtooptiko, s katero boste zmanjšali obrabo pnevmatik, porabili manj goriva, skrajšali pot zaviranja in zagotovili varno lego vozila na cesti.

Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo

Poskrbite za zanesljivo vožnjo s kvalitetnimi pnevmatikami! Opravite premontažo, menjavo, centriranje in vulkanizerska popravila, izberite nove pnevmatike ter jih sezonsko hranite v naši shrambi!

Polnjenje klimatske naprave

Polnjenje klimatske naprave

Poskrbite za prijetno in zdravo okolje v vašem avtomobilu - opravite polnjenje, dezinfekcijo klimatske naprave, zamenjajte filter in si zagotovite prijetno vožnjo!

Pranje in čiščenje avtomobila

Pranje in čiščenje avtomobila

Poskrbite za čist in urejen avto - namesto vas bomo očistili njegovo zunanjost in notranjost ter opravili specialna čiščenja (odstranjevanje madežev, zračne rje).

Nadomestni deli in dopolnilna oprema

Nadomestni deli in dopolnilna oprema

Potrebujete strešni kovček ali nove tepihe za avto, morate zamenjati zavorne ploščice? Potrebujete specialne nadomestne dele? Poiščite jih v trgovini z originalnimi nadomestnimi deli Škoda!

Nadomestno vozilo

Nadomestno vozilo

Ostanite mobilni tudi med popravilom vozila. Izberete lahko nadomestno vozilo ali pa vaše vozilo prevzamemo na vašem naslovu in vam ga po opravljeni storitvi vrnemo.

Svetovanje

Svetovanje

Prejmite nasvet za vzdrževanje avtomobila že ob sprejemu. Servisni svetovalci vam svetujejo, predlagajo popravila, da bo vaš avto brezhiben in boste z njim varni na cesti. Vaše vozilo dobro poznamo, zato vam znamo svetovati, kako ga vzdržujete tudi v prihodnje.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.